Tarieven

Individuele consulten:

Psychosociale therapie: € 79,00 (60 min) gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit een aanvullende verzekering

Creatieve therapie: € 120.00 (90 min) gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit een aanvullende verzekering

Workshops: Ochtend- of avondvullend programma € 79.00 per persoon, incl. alle materialen. Aanvullend verzekerd? Dan is er een gedeeltelijke vergoeding mogelijk bij verschillende verzekeringen.

  • bij inschrijving van minimaal 2 personen,
  • een workshop duurt 2,5 uur
  • inclusief koffie, thee en versnaperingen

Vergoeding

De vergoedingen voor therapie bij 2 HOLD_ON komen altijd uit een aanvullende verzekering. Dit zijn vergoedingen op basis van Counselling of Psychosociale Therapie. Deze vergoeding gaat niet van je eigen risico af.

Neem contact op met jouw verzekering voor meer informatie. Als je de AGB code van 2 HOLD_ON doorgeeft, kunnen ze jou vertellen wat je vergoeding zal zijn. Je kunt ook op de onderstaande button drukken, zo kom je op de site van zorgwijzer, zij hebben alles op een rijtje voor je staan:

Vergoeding Zorgwijzer

Vergoeding via je werkgever

In het geval van arbeid gerelateerde problematiek kun je een beroep doen op een vergoeding via je werkgever.

Vergoeding via DBC

Er kan een DBC (Diagnose Behandel Combinatie) geopend zijn voor je behandeling door een BIG-geregistreerde therapeut. Meestal wordt de therapie dan helemaal vergoed. Meer informatie

Vergoeding via het UWV

Als je een uitkering hebt via het UWV is het in sommige gevallen ook mogelijk om een vergoeding te vragen onder de noemer van re-integratie therapie.

Vergoeding via de Belastingdienst

Gemaakte therapiekosten kan je als bijzondere ziektekosten via de belasting terugvragen. De berekening van het drempelbedrag verschilt per jaar.  Meer informatie